• 1400/05/14 - 12:46
  • تعداد بازدید خبر : 41
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای در جلسه شورای معاونین دانشگاه گیلان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، جلسه شورای معاونین دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، جلسه شورای معاونین دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

در این جلسه که با حضور دکتر انوش برزیگر ، رئیس دانشگاه ، معاونین و روسای ادارات معاونت برگزار شد ، دکتر برزیگر ضمن تشکر از فعالیت های معاون و روسای ادارات معاونت غذا و دارو بیان نمود: به دلیل اهمیت و نقش غذا در سلامت جامعه معاونت غذا و دارو بایستی تلاش خود را در کنترل و نظارت بر سطح کیفی محصولات تولیدی استان بیشتر نماید.

در ادامه جلسه محمد موقتی مقدم ، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت نیز به ارائه عملکرد حوزه غذا در 6 ماهه اول سال 94 و معرفی نشانگر رنگی تغذیه ای پرداخت.

  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 12804
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1394/07/27 12:46