معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای در جلسه شورای معاونین دانشگاه گیلان
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، جلسه شورای معاونین دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، جلسه شورای معاونین دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در این جلسه که با حضور دکتر انوش برزیگر ، رئیس دانشگاه ، معاونین و روسای ادارات معاونت برگزار شد ، دکتر برزیگر ضمن تشکر از فعالیت های معاون و روسای ادارات معاونت غذا و دارو بیان نمود: به دلیل اهمیت و نقش غذا در سلامت جامعه معاونت غذا و دارو بایستی تلاش خود را در کنترل و نظارت بر سطح کیفی محصولات تولیدی استان بیشتر نماید.
در ادامه جلسه محمد موقتی مقدم ، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت نیز به ارائه عملکرد حوزه غذا در 6 ماهه اول سال 94 و معرفی نشانگر رنگی تغذیه ای پرداخت.
نظر دهید