منظور تشدید نظارت بر عرضه محصولات خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی در سطح عرضه
منظور تشدید نظارت بر عرضه محصولات خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی در سطح عرضه
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی
دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به منظور تشدید نظارت بر عرضه محصولات خوراکی، آشامیدنی
و بهداشتی در سطح عرضه ،کارشناسان اداره نظارت بر محصولات فوق از ۲۸ اسفند ماه سال۹۹ طرح تشدید
نظارت های نوروزی آغاز شد .گفتنی است جهت اجرای این طرح از سامانه ارزیابی نظارت و
بازرسی سازمان غذا و دارو (audit)
استفاده می شود .شایان ذکر است بازرسان مذکور ضمن بازدید از مراکز عرضه محصولات در
صورت مشاهده، عدم انطباق مشخصات محصول غیر منطبق را به صورت آنلاین در سامانه ثبت
و اقدامات قانونی انجام می شود . باید اضافه کرد این طرح تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ ادامه خواهد
داشت.
نظر دهید