نشست انجمن صنفی صنایع غذایی استان گیلان با معاون غذا و دارو
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، هیات مدیره انجمن صنفی صنایع غذایی استان در دفتر معاونت غذا و دارو حضور یافته و با دکتر جمشید محمدی معاون غذا و دارو، دیدار نمودند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، هیات مدیره انجمن صنفی صنایع غذایی استان در دفتر معاونت غذا و دارو حضور یافته و با دکتر جمشید محمدی معاون غذا و دارو، دیدار نمودند.
در ابتدا اعضای انجمن خود را معرفی و توضیحاتی در خصوص فعالیت های انجمن در زمینه تحت پوشش داشتن حدود 270 مسئول فنی و 260 کارخانه تولیدی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی استان و اطلاع رسانی و آموزش به آن ها بیان کردند.
در ادامه دکتر جمشید محمدی ضمن تشکر از توضیحات ارائه شده اظهار داشت: توجه به امنیت غذایی، مصرف غذای سالم در جامعه، اصلاح سبک زندگی در ارتقاء سلامت مردم بسیار موثر می باشد و تلاش ما بر این است که با توجه به امکانات موجود نقش پررنگی در این زمینه داشته باشیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: تعامل و همکاری انجمن صنفی صنایع غذایی استان با معاونت غذا و دارو خصوصا در زمینه آموزش و فرهنگ سازی، گامی مهم در رسیدن به این اهداف می باشد و می بایست با برنامه ریزی مناسب و دقیق گروههای هدف را مشخص و آموزش مسائل بهداشتی و ایمنی مواد غذایی صورت گیرد. در مساله آموزش مدارس خصوصا مقطع ابتدایی از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و به همین دلیل معاونت غذا و دارو در حال تدوین برنامه آموزشی برای سال آتی می باشد و امید است با عنایت خداوند متعال این اهم بدست آید.
نظر دهید