نظارت بر تولید و بسته بندی آب های معدنی و آشامیدنی در استان گیلان
کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در ایام تعطیلات نوروز سال ۱۳۹۷ از کارخانجات تولید و بستهبندی آب معدنی و آشامیدنی استان گیلان بازدید نمودند.
در این بازدید ها مجوزهای بهداشتی و کیفیت مواد اولیه، مراحل تولید از جمله فرایند تصفیه و ضدعفونی آب آشامیدنی، اصول فنی و بهداشتی، نحوه بسته بندی و شرایط نگهداری مورد بررسی قرار گرفت و به منظور اطمینان از سلامت محصولات تولیدی و تعیین شاخص های میکروبی و شیمیایی، نمونه برداری از محصولات انجام و به آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو دانشگاه ارسال شد.
نظر دهید