نظارت بر غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در کارخانه بندرانزلی در ایام نوروز
کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر انزلی در استان گیلان از نحوه غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک کارخانجات تولیدی آرد در ایام نوروز بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر انزلی از عملکرد و نحوه غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک کارخانه تولیدی آرد در ایام تعطیلات نوروز ۹۷ بازدید نمودند.
گفتنی است طبق دستورالعمل سازمان غذا و دارو کارخانجات تولیدی آرد می بایست آرد بربری، لواش و تافتون را با آهن و اسید فولیک غنی سازی نمایند.
انتهای پیام/
نظر دهید