نظارت بر واحد های صنعتی تشدید شد
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تیر ماه سال جاری نظارت بر واحد های تولید کننده مواد غذایی تشدید شد .
در این دوره طی دستور العمل ستاد مبارزه با بیماری
کووید ۱۹ و سازمان غذا و دارو، اقدامات و آموزش های لازم به منظور پیشگیری
حداکثری از شیوع این بیماری در واحد های صنعتی تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی، انبارهای نگهداری و زنجیره توزیع صورت پذیرفت
.گفتنی است در پی تشدید نظارت توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت
غذا و دارو و همچنین شبکه های بهداشت در طی تیر ماه سال جاری از واحد های صنعتی
تولید کننده بازدید به عمل آمد.
نظر دهید