هجدهمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی برگزار شد
هجدهمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی، روز سه شنبه، بیست و ششم آذرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به
گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ هجدهمین کمیته فنی و تخصصی پروانه
های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و
بهداشتی با حضور دکتر فیروز سرودی-سرپرست معاونت غذا و دارو و اعضاء کمیته، روز سه شنبه، بیست و ششم آذر ماه
سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
گفتنی
است: در این کمیته، تعداد 15 فقره پروانه ساخت و 5 فقره پروانه بهره برداری مورد
بررسی قرار گرفت.
نظر دهید