هفتمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی تشکیل گردید
هفتمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی، سی و یکم تیرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید.
هفتمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی، سی و یکم تیرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ هفتمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی با حضور اعضاء کمیته، روز دوشنبه، سی و یکم تیرماه سال جاری تشکیل شد.
گفتنی است: در این کمیته، تعداد ٨٢ فقره پروانه ساخت و ١١ فقره پروانه بهره برداری مورد بررسی قرار گرفت.
نظر دهید