توسط معاونت غذا و دارو انجام می شود:
پایش برچسب محصولات خوراکی و آشامیدنی در سطح عرضه
به گزارش خبرنگار " ایفدانا " از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی طرح کنترل و نظارت بر برچسب فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی سطح عرضه را انجام می دهند.
به گزارش خبرنگار " ایفدانا " از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی طرح کنترل و نظارت بر برچسب فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی سطح عرضه را انجام می دهند.
گفتنی است طرح کنترل، پایش برچسب گذاری محصولات سطح عرضه بر اساس دستورالعمل صادره از سوی سازمان غذا و دارو با هدف اطلاع رسانی صحیح و جلوگیری از گمراه شدن مصرف کننده اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان اجرا می شود.
انتهای پیام/
نظر دهید