پنجمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی برگزار شد
پنجمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی، صبح امروز، بیست و هشتم خرداد ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ پنجمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی با حضور اعضاء کمیته صبح روز سه شنبه، ٢٨ خرداد ماه سال جاری تشکیل شد.
گفتنی است: در این کمیته، تعداد ٤١ فقره پروانه ساخت و ١ فقره پروانه بهره برداری مورد بررسی قرار گرفت.
نظر دهید