• 1400/05/14 - 08:25
  • تعداد بازدید خبر : 37
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

پژوهش کاربردی ارتقاء امنیت غذایی و سلامت جامعه را به ارمغان خواهد داشت

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اولین جلسه کمیته پژهشی معاونت در سالن اجتماعات معاونت با حضور معاون غذا و دارو، دبیر کمیته پژوهشی و سایر اعضاء برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اولین جلسه کمیته پژهشی معاونت در سالن اجتماعات معاونت با حضور معاون غذا و دارو، دبیر کمیته پژوهشی و سایر اعضاء برگزار شد. در این جلسه ابتدا دکتر جمشید محمدی معاون غذا و دارو با تشویق و ترغیب اعضای کمیته پژوهشی بیان نمود که معیارهای ما در انتخاب اعضای این کمیته علاقه مند بودن به امور تحقیق و پژوهش و توانایی افراد در این زمینه بوده و سعی شده است با ایجاد هویت مستقل و بستر مناسبی برای کمیته پژوهشی معاونت خروجی خوب و با کیفیت بالا داده باشیم

وی در ادامه خاطر نشان کرد: در حال حاضر در معاونت غذا و دارو تلاش بر این است که با استفاده از ظرفیت ها و بهره علمی از نیروهای توانمند معاونت غذا و دارو، همه حوزه ها را در جهت بهبود عملکرد با هدف ارتقاء سطح امنیت غذایی و سلامت جامعه درگیر کنیم.

سپس دکتر مریم رمضانی صیاد دبیر کمته پژوهش، از برنامه ها و اهداف تشکیل این کمیته و نحوه تنظیم اساسنامه پژوهشی صحبت نمود و از اعضاء کمیته خواست تا جلسه آینده پیشنهادات خود را در خصوص اساسنامه و طرح های قابل اجرا در زمینه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی ارائه دهند.

در پایان نیز سایر اعضای کمیته پژوهشی نظرات و سوالات خود را مطرح نمودند که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است کمیته پژوهشی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای اولین بار با انتصاب دکتر جمشید محمدی به عنوان معاون غذا و دارو تشکیل گردیده است.

انتهای پیام/

  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 24066
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1395/11/25 08:25