پیام معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز جهانی غذا مطالبی را بیان نمود
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دکتر فیروز سرودی- معاون غذا و دارو دانشگاه، گفت: در کشور ما سالانه همزمان با روز جهانی غذا در سراسر دنیا، ویژه برنامه هایی بر اساس برنامه های سازمان غذا و دارو برگزار میشود که برنامه های امسال با شعار جهانی " رفتار ما آینده مارا می سازد، رژیم غذایی سالم برای دنیای بدون گرسنگی" و شعار ملی "اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت" برنامه ریزی شده است. دکتر سرودی گفت: کاهش قند ، نمک و چربی در محصولات غذایی و آشامیدنی، درج نشانگر رنگی تغذیه بر روی محصولات غذایی در راستای ارتقای دانش مصرف کنندگان، ارائه نشان ایمنی و سلامت محصولات غذایی سلامت محور، مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در حوزه غذا، درج برچسب اصالت کالا و سیستم رهگیری و ردیابی در حوزه غذا، ساماندهی محصولات غذایی ویژه و فراسودمند و اطلاع رسانی و ارتقای آگاهی مصرف کننده در حوزه سلامت غذا از مهمترین اهداف و برنامه های اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو می باشد. معاون غذا و داروی دانشگاه همچنین عنوان کرد: هدف اصلی این معاونت ، کاهش بار بیماری های مزمن غیر واگیر از طریق اصلاح فرمولاسیون مواد غذایی ، نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی استان و اموزش و اطلاع رسانی درست به مردم است که این امر نیازمند همکاری تمامی ارگان های ذی ربط ، تولیدکنندگان، واردکنندگان و انتخاب آگاهانه محصولات غذایی از سوی مصرف کنندگان می باشد.
شایان ذکر است آموزش مدارس ، آموزش همگانی ، برپایی سفره سلامت و سایر ویژه برنامه های آموزشی و تفریحی در رشت و شهرستانها توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی ، از جمله فعالیتهای معاونت غذا و دارو در هفته اختصاص داده شده به مناسبت روز جهانی غذا می باشد.
نظر دهید