• 1398/07/26 - 20:37
  • تعداد بازدید خبر : 87
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

پیام معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز جهانی غذا مطالبی را بیان نمود

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دکتر فیروز سرودی- معاون غذا و دارو دانشگاه، گفت: در کشور ما سالانه همزمان با روز جهانی غذا در سراسر دنیا، ویژه برنامه هایی بر اساس برنامه های سازمان غذا و دارو برگزار میشود که برنامه های امسال با  شعار جهانی " رفتار ما آینده مارا می سازد، رژیم غذایی سالم برای دنیای بدون گرسنگی"  و شعار ملی "اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت" برنامه ریزی شده است.  دکتر سرودی گفت: کاهش قند ، نمک و چربی در محصولات غذایی و آشامیدنی، درج نشانگر رنگی تغذیه بر روی محصولات غذایی در راستای ارتقای دانش مصرف کنندگان، ارائه نشان ایمنی و سلامت محصولات غذایی سلامت محور، مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در حوزه غذا، درج برچسب اصالت کالا و سیستم رهگیری و ردیابی در حوزه غذا، ساماندهی محصولات غذایی ویژه و فراسودمند و اطلاع رسانی و ارتقای آگاهی مصرف کننده در حوزه سلامت غذا از مهمترین اهداف و برنامه های اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو می باشد. معاون غذا و داروی دانشگاه همچنین عنوان کرد: هدف اصلی این معاونت ،  کاهش بار بیماری های مزمن غیر واگیر از طریق اصلاح فرمولاسیون مواد غذایی  ، نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی استان  و اموزش و اطلاع رسانی درست به مردم  است که این امر نیازمند همکاری تمامی ارگان های ذی ربط ، تولیدکنندگان، واردکنندگان و انتخاب آگاهانه محصولات غذایی از سوی مصرف کنندگان می باشد.
شایان ذکر است آموزش مدارس ، آموزش همگانی ، برپایی سفره سلامت و سایر ویژه برنامه های آموزشی و تفریحی در رشت و شهرستانها توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی ، از جمله فعالیتهای معاونت غذا و دارو در هفته اختصاص داده شده به مناسبت روز جهانی غذا می باشد.

  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 52956
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1398/07/26 20:37