• 1400/05/14 - 11:31
  • تعداد بازدید خبر : 62
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در نشست مشترک با کارشناسان شبکه های بهداشت:

کاهش عوامل خطرزا در محصولات غذایی/ کاهش بار بیماری های غیرواگیر

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه گیلان در جلسه مشترک با کارشناسان: نظارت بر نحوه تولید و نگهداری مواد غذایی ارتباط مستقیم با سلامت مردم داشته و در کاهش بار بیماری های غیرواگیر نقش مهمی را ایفا خواهد نمود.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر مرجان مهدوی روشن مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت در جلسه مشترک با کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان گفت: این جلسه با هدف آشنایی با مشکلات و خواسته ها کارشناسان در شبکه های بهداشت و درمان و بیان انتظارات معاونت به منظور پیشبرد اهداف دانشگاه در ارتقای سطح سلامت مردم تشکیل شده است.

دکتر مرجان مهدوی روشن با بیان اینکه نظارت بر نحوه تولید و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی ارتباط مستقیم با سلامت مردم داشته و بر پیشگیری و کاهش بار بیماری های غیرواگیر نقش مهمی را ایفا خواهد نمود، اظهار داشت: بنابراین انتظار می رود نظارت ها به گونه ای باشد که منجربه کاهش عوامل خطرزا، آلودگی ها و بیماری های ناشی از مصرف مواد غذایی شود.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ضمن تاکید بر پایش مستمر واحدهای تولیدی و رعایت ضوابط برچسب گذاری و نشانگرهای رنگی تغذیه ای، از تمامی کارشناسان خواست با رعایت قوانین موجود تخلفات را پیگیری و نتایج را گزارش نمایند.

در ادامه جلسه کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه های بهداشت و درمان پیشنهادات خود را در زمینه نحوه بازدید فرآیندها، بازدید و.. بیان نمودند.

انتهای پیام/


  • گروه خبری : اخبار اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر
  • کد خبر : 36769
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/03/08 11:31