مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در نشست مشترک با کارشناسان شبکه های بهداشت:
کاهش عوامل خطرزا در محصولات غذایی/ کاهش بار بیماری های غیرواگیر
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه گیلان در جلسه مشترک با کارشناسان: نظارت بر نحوه تولید و نگهداری مواد غذایی ارتباط مستقیم با سلامت مردم داشته و در کاهش بار بیماری های غیرواگیر نقش مهمی را ایفا خواهد نمود.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر مرجان مهدوی روشن مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت در جلسه مشترک با کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان گفت: این جلسه با هدف آشنایی با مشکلات و خواسته ها کارشناسان در شبکه های بهداشت و درمان و بیان انتظارات معاونت به منظور پیشبرد اهداف دانشگاه در ارتقای سطح سلامت مردم تشکیل شده است.
دکتر مرجان مهدوی روشن با بیان اینکه نظارت بر نحوه تولید و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی ارتباط مستقیم با سلامت مردم داشته و بر پیشگیری و کاهش بار بیماری های غیرواگیر نقش مهمی را ایفا خواهد نمود، اظهار داشت: بنابراین انتظار می رود نظارت ها به گونه ای باشد که منجربه کاهش عوامل خطرزا، آلودگی ها و بیماری های ناشی از مصرف مواد غذایی شود.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ضمن تاکید بر پایش مستمر واحدهای تولیدی و رعایت ضوابط برچسب گذاری و نشانگرهای رنگی تغذیه ای، از تمامی کارشناسان خواست با رعایت قوانین موجود تخلفات را پیگیری و نتایج را گزارش نمایند.
در ادامه جلسه کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه های بهداشت و درمان پیشنهادات خود را در زمینه نحوه بازدید فرآیندها، بازدید و.. بیان نمودند.
انتهای پیام/
نظر دهید