معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی:
۱۸۴ داروخانه در گیلان پاسخ گوی نیاز های دارویی مردم در ایام نوروز است
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از آمادگی 138 داروخانه روزانه و 46 داروخانه شبانه روزی در گیلان، جهت پاسخ گویی به نیازهای دارویی مردم در ایام نوروز خبر داد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو در خصوص اقدامات معاونت غذا و دارو در ایام تعطیلات نوروز سال ۱۳۹۷ گفت: خدمات رسانی نوروزی در استان با اولین روزهای بهار آغاز شده است.
دکتر زهرا حصاری معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو در خصوص اقدامات معاونت غذا و دارو در ایام تعطیلات نوروز سال ۱۳۹۷ گفت: ضمن تبریک سال نو و فرارسیدن نوروز، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با شروع تعطیلات و ورود مسافران به استان، اقدامات لازم و مرتبط با حوزه های مختلف غذا، دارو، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی و بهداشتی به منظور رفاه حال مردم و مسافران انجام می شود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مورد پیشگیری از کمبود دارو و تجهیزات پزشکی در ایام نوروز در داروخانه ها و مراکز درمانی استان عنوان نمود که اقدامات لازم در این زمینه از جمله هماهنگی با دانشگاه، شرکت های پخش دارو، بیمارستان ها و سایر مراکز مربوطه صورت گرفته است و داروخانه های کشیک که شامل ۱۳۸ داروخانه روزانه و ۴۶ داروخانه شبانه روزی بوده تا پاسخ گوی نیاز داروئی مردم در سطح استان باشند و این در حالی است که شهروندان می توانند اطلاعات مربوط به کمبودهای دارویی، نحوه مصرف، تداخلات و مسمومیت های دارویی را از طریق تماس با سامانه رایگان ۱۹۰ دریافت نمایند.
وی در ادامه گفتگوی خود با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو افزود: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با توجه به حجم بالای مسافران که در روزهای پایانی سال و نیمه اول فروردین ماه وارد استان می شوند با هماهنگی که با شهرداری، سازمان صدا و سیما و دیگر ارگان ها در استان انجام داده است؛ اطلاع رسانی مناسبی در زمینه نحوه مصرف، نگهداری و مسمومیت های غذایی، مصرف داروها و عوارض جانبی آن ها خواهد داشت.
دکتر زهرا حصاری معاون غذا و دارو دانشگاه در پایان خاطر نشان کرد که با تلاش همکاران معاونت غذا و دارو بازدیدهای ویژه ای از کارخانجات تولیدی مواد غذایی و بهداشتی و مراکز عرضه فرآورده های سلامت محور انجام می شود که بسیاری از این بازدیدها به صورت مشترک با سازمان های مرتبط می باشد.
انتهای پیام/
نظر دهید