ارزیابی ممیزی سیستم های ایمنی موادغذایی HACCP و ایزو 22000 در گیلان تا پایان سال 1401
مهندس علیرضا نجفی؛مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از ارزیابی ممیزی سیستم های موادغذایی HACCP و ایزو 22000 در گیلان تا پایان سال جاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو گیلان؛مهندس علیرضا نجفی-مدیر اداره نظارت بر موادغذایی معاونت غذا و دارو بیان کرد: در این بازدید کلیه خطوط تولید،انبارها،سردخانه ، کلیه فضاهای شرکت و سپس مدارک و مستندات مربوط به این سیستم در حضور مدیریت ایمنی و مسئولین فنی مورد بررسی قرار می گیرد.
وی افزود: مقرر است تا پایان سال جهت کلیه ی واحدهای غذایی تحت پوشش استان بازدید ممیزی توسط سر ممیزین صورت می گیرد.
شایان ذکر است؛ممیزی به فعالیت هایی نظیر بازرسی و ارزیابی یک فرآیند یا یک سیستم کیفی به منظور حصول اطمینان از انطباق آن ها با الزامات اطلاق می شود.
نظر دهید