• 1401/09/21 - 08:43
  • تعداد بازدید خبر : 99
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

ارزیابی ممیزی سیستم های ایمنی موادغذایی HACCP و ایزو 22000 در گیلان تا پایان سال 1401

مهندس علیرضا نجفی؛مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از ارزیابی ممیزی سیستم های موادغذایی HACCP و ایزو 22000 در گیلان تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو گیلان؛مهندس علیرضا نجفی-مدیر اداره نظارت بر موادغذایی معاونت غذا و دارو بیان کرد: در این بازدید کلیه خطوط تولید،انبارها،سردخانه ، کلیه فضاهای شرکت و سپس مدارک و مستندات مربوط به این سیستم در حضور مدیریت ایمنی و مسئولین فنی مورد بررسی قرار می گیرد.

وی افزود: مقرر است تا پایان سال جهت کلیه ی واحدهای غذایی تحت پوشش استان بازدید ممیزی توسط سر ممیزین صورت می گیرد.

شایان ذکر است؛ممیزی به فعالیت هایی نظیر بازرسی و ارزیابی یک فرآیند یا یک سیستم کیفی به منظور حصول اطمینان از انطباق آن ها با الزامات اطلاق می شود.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 96921
کلمات کلیدی
شیوا نوشاد کامران
خبرنگار

شیوا نوشاد کامران

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/09/21 08:43