استمرار اجرای طرح تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی در استان گیلان
مدیر اداره نظارت بر موادغذایی ، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از استمرار اجرای طرح تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی در استان گیلان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی و بهداشتی گفت: در راستای تشدید نظارت و کنترل فراورده های گوشتی و به منظور ارتقاء سطح ایمنی و کیفیت محصولات غذایی، کارشناسان نظارت بر موادغذایی از واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی بازدید نمودند.
مهندس نجفی در ادامه افزود: کارشناسان ضمن بررسی دقیق رعایت کامل موازین بهداشتی، از کلیه سالن های تولید، بسته بندی ، انبارها، ماشین آلات، دستگاه ها ، شرایط بهداشتی کارگران و...بازدید بعمل آوردند.
وی در پایان تصریح نمود: بر اساس قانون مواد خوراکی و آشامیدنی، مسئولین فنی مستقر در واحدهای تولیدی موظفند در تمام ساعات فعالیت در واحد تولیدی حضور و نظارت کافی و موثر بر تمام مراحل تولید را داشته باشند.
لازم به ذکر است در حال حاضر در استان گیلان، 10 واحد تولیدی فراورده های گوشتی به صورت فعال وجود دارد.
نظر دهید