• 1401/02/31 - 14:44
  • تعداد بازدید خبر : 176
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

استمرار اجرای طرح تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی در استان گیلان

مدیر اداره نظارت بر موادغذایی ، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از استمرار اجرای طرح تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی در استان گیلان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی و بهداشتی گفت: در راستای تشدید نظارت و کنترل فراورده های گوشتی و به منظور ارتقاء سطح ایمنی و کیفیت محصولات غذایی، کارشناسان نظارت بر موادغذایی از واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی بازدید نمودند.

مهندس نجفی در ادامه افزود: کارشناسان ضمن بررسی دقیق رعایت کامل موازین بهداشتی، از کلیه سالن های تولید، بسته بندی ، انبارها، ماشین آلات، دستگاه ها ، شرایط بهداشتی کارگران و...بازدید بعمل آوردند.

وی در پایان تصریح نمود: بر اساس قانون مواد خوراکی و آشامیدنی، مسئولین فنی مستقر در واحدهای تولیدی موظفند در تمام ساعات فعالیت در واحد تولیدی حضور و نظارت کافی و موثر بر تمام مراحل تولید را داشته باشند.

لازم به ذکر است در حال حاضر در استان گیلان،  10 واحد تولیدی فراورده های گوشتی  به صورت فعال وجود دارد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 88056
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/02/31 14:44