• 1403/12/28 - 15:00
  • تعداد بازدید خبر : 29
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
توسط کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه:

تشدید نظارت بر غنی سازی آرد های تولیدی استان با آهن و اسید فولیک

کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی همزمان با فرارسیدن ایام نوروز نظارت های خود را بر نحوه عملکرد کارخانجات تولیدکننده آرد استان تشدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه همزمان با فرارسیدن ایام نوروز ۱۴۰۴ نظارت های خود را بر نحوه عملکرد کارخانجات تولیدکننده آرد استان در خصوص غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک تشدید نمودند.

در این بازدیدها علاوه بر بررسی مستندات مربوط به غنی سازی آرد، دستگاه ها، تجهیزات و میزان رعایت اصول فنی و بهداشتی در واحدهای تولیدی ارزیابی می شود. 

گفتنی است کارخانجات تولید کننده آرد استان از سال ۱۳۸۶ موظف به غنی سازی آرد های لواش و تافتون و بربری می باشند.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 136976
کلمات کلیدی
سیده زینب صمدی
خبرنگار

سیده زینب صمدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/12/28 15:00