توسط کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه:
تشدید نظارت بر غنی سازی آرد های تولیدی استان با آهن و اسید فولیک
کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی همزمان با فرارسیدن ایام نوروز نظارت های خود را بر نحوه عملکرد کارخانجات تولیدکننده آرد استان تشدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه همزمان با فرارسیدن ایام نوروز ۱۴۰۴ نظارت های خود را بر نحوه عملکرد کارخانجات تولیدکننده آرد استان در خصوص غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک تشدید نمودند.
در این بازدیدها علاوه بر بررسی مستندات مربوط به غنی سازی آرد، دستگاه ها، تجهیزات و میزان رعایت اصول فنی و بهداشتی در واحدهای تولیدی ارزیابی می شود.
گفتنی است کارخانجات تولید کننده آرد استان از سال ۱۳۸۶ موظف به غنی سازی آرد های لواش و تافتون و بربری می باشند.
نظر دهید