در معاونت غذا و دارو دانشگاه:
جلسه آموزشی اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دوره آموزشی "اصول راحی کارخانجات صنایع غذایی " برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دوره آموزشی "اصول راحی کارخانجات صنایع غذایی " برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در این دوره آموزشی که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان برگزار شد، در خصوص موقعیت و محل مناسب تاسیس کارخانجات در صنایع مختلف، ویژگی های ساختمات و تاسیسات و محل قرارگرفتن آنها ، فلوچارت تولید، جنس مصالح مورد استفاده در صنایع مختلف، تنظیم تهویه و نور و.. کارخانجات مطالبی ارائه گردید.