• 1403/07/04 - 09:54
  • تعداد بازدید خبر : 55
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
در معاونت غذا و دارو دانشگاه:

جلسه آموزشی اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دوره آموزشی "اصول راحی کارخانجات صنایع غذایی " برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛  دوره آموزشی "اصول راحی کارخانجات صنایع غذایی "  برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

در این دوره آموزشی که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان  برگزار شد، در خصوص موقعیت و محل مناسب تاسیس کارخانجات در صنایع مختلف، ویژگی های ساختمات و تاسیسات و محل قرارگرفتن آنها ، فلوچارت تولید، جنس مصالح مورد استفاده در صنایع مختلف، تنظیم  تهویه و نور و.. کارخانجات مطالبی ارائه گردید.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 128982
کلمات کلیدی
سیده زینب صمدی
خبرنگار

سیده زینب صمدی

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/07/04 09:54