• 1403/05/13 - 09:34
  • تعداد بازدید خبر : 67
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
در معاونت غذا و دارو دانشگاه:

جلسه آموزشی مدیریت بهداشت در کارخانجات مواد غذایی برگزار شد

دوره آموزشی "مدیریت بهداشت کارخانجات تولیدی مواد غذایی " با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛  دوره آموزشی "مدیریت بهداشت کارخانجات تولیدی مواد غذایی "  برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

در این دوره آموزشی که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان  برگزار شد، در خصوص اهمیت رعایت اصول فنی و بهداشتی و شرایط خوب ساخت، ایمنی مواد غذایی، ضرورت تولید غذای سالم، انواع مخاطرات موجود در کارخانجات تولید مواد غذایی، سیستم های کنترلی و اصول طراحی کارخانجات مطالبی ارائه گردید.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 127231
کلمات کلیدی
سیده زینب صمدی
خبرنگار

سیده زینب صمدی

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/05/13 09:34