در معاونت غذا و دارو دانشگاه:
جلسه آموزشی مدیریت بهداشت در کارخانجات مواد غذایی برگزار شد
دوره آموزشی "مدیریت بهداشت کارخانجات تولیدی مواد غذایی " با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دوره آموزشی "مدیریت بهداشت کارخانجات تولیدی مواد غذایی " برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در این دوره آموزشی که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان برگزار شد، در خصوص اهمیت رعایت اصول فنی و بهداشتی و شرایط خوب ساخت، ایمنی مواد غذایی، ضرورت تولید غذای سالم، انواع مخاطرات موجود در کارخانجات تولید مواد غذایی، سیستم های کنترلی و اصول طراحی کارخانجات مطالبی ارائه گردید.