در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
جلسه آموزشی نانوتکنولوژی و کاربردهای آن در فرآوری و بسته بندی مواد غذایی برگزار شد
دوره آموزشی " نانوتکنولوژی و کاربردهای آن در فرآوری و بسته بندی مواد غذایی " برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دوره آموزشی " نانوتکنولوژی و کاربردهای آن در فرآوری و بسته بندی مواد غذایی " برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در این دوره آموزشی که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان برگزار شد، در خصوص کاربرد نانوتکتولوژی در حوزه های مختلف ، اهداف استفاده از آن ، مزایا و روش های تولید ، بسته بندی مواد غذایی و... مطالبی ارائه گردید.