• 1403/07/14 - 14:25
  • تعداد بازدید خبر : 74
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

جلسه آموزشی نانوتکنولوژی و کاربردهای آن در فرآوری و بسته بندی مواد غذایی برگزار شد

دوره آموزشی " نانوتکنولوژی و کاربردهای آن در فرآوری و بسته بندی مواد غذایی " برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛  دوره آموزشی " نانوتکنولوژی و کاربردهای آن در فرآوری و بسته بندی مواد غذایی "  برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

در این دوره آموزشی که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان  برگزار شد، در خصوص کاربرد نانوتکتولوژی در  حوزه های مختلف ، اهداف استفاده از آن ، مزایا و روش های تولید ، بسته بندی مواد غذایی و...  مطالبی ارائه گردید.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 129465
کلمات کلیدی
سیده زینب صمدی
خبرنگار

سیده زینب صمدی

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/07/14 14:25