مدیر کل استاندارد استان گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا:
در صورت عملکرد مناسب ، تاثیر آن را بر سفره مردم قابل مشاهده خواهد بود
مدیر کل استاندارد استان گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا از اهمیت تدوین استاندارد ها و نظارت بر محصولات تولیدی در تضمین ایمنی و سلامت محصولات غذایی گفت.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ مدیر کل استاندارد استان گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا از اهمیت تدوین استاندارد ها و نظارت بر محصولات تولیدی در تضمین ایمنی و سلامت محصولات غذایی گفت.
دکتر مجتبی معصومی نژاد در جمع مسوولین استانی و صاحبان صنایع بیان داشت: سازمان استاندارد با تدوین و ارتقای استاندارد ها درحوزه های مختلف، نمونه برداری از محصولات و نظارت در بخش های مختلف در زمینه ارتقای سلامت و ایمنی غذای مورد مصرف گام برمیدارد و اجرای درست آن از وقوع بسیاری از موارد غیرمنتظره جلوگیری خواهد نمود.
مدیر کل استاندارد استان گیلان در ادامه تلاش و همکاری تمامی سازمان های مرتبط با ایمنی غذا را در تضمین سلامت محصولات بسیار مهم دانسته و اظهار داشت: در صورتیکه سازمان های مختلف در حیطه وظایف خود به درستی عمل نموده و استراتژی های مناسب اتخاذ نمایند، تاثیر مثبت آن را بر سفره مردم خواهیم دید.
گفتنی است 7ژوئن هرسال روز جهانی ایمنی غذا بوده و شعارسال آن ایمنی غذا : برای موارد غیرمنتظره آماده باشید انتخاب شده است.