• 1403/03/19 - 14:00
  • تعداد بازدید خبر : 40
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
مدیر کل استاندارد استان گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا:

در صورت عملکرد مناسب ، تاثیر آن را بر سفره مردم قابل مشاهده خواهد بود

مدیر کل استاندارد استان گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا از اهمیت تدوین استاندارد ها و نظارت بر محصولات تولیدی در تضمین ایمنی و سلامت محصولات غذایی گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛  مدیر کل استاندارد استان گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا  از اهمیت تدوین استاندارد ها و نظارت بر محصولات تولیدی در تضمین ایمنی و سلامت محصولات غذایی گفت.

دکتر مجتبی معصومی نژاد در جمع مسوولین استانی و صاحبان صنایع بیان داشت: سازمان استاندارد با تدوین و ارتقای استاندارد ها درحوزه های مختلف، نمونه برداری از محصولات و نظارت در بخش های مختلف در زمینه  ارتقای سلامت و ایمنی غذای مورد مصرف گام برمیدارد و اجرای درست آن از  وقوع بسیاری از موارد غیرمنتظره جلوگیری خواهد نمود. 

 

مدیر کل استاندارد استان گیلان در ادامه تلاش و همکاری تمامی سازمان های مرتبط با ایمنی غذا را در تضمین سلامت محصولات بسیار مهم دانسته و اظهار داشت: در صورتیکه سازمان های مختلف در حیطه وظایف خود به درستی عمل نموده و  استراتژی های مناسب اتخاذ نمایند، تاثیر مثبت آن را بر سفره مردم خواهیم دید.

 

گفتنی است  7ژوئن  هرسال روز جهانی ایمنی غذا بوده و شعارسال آن ایمنی غذا : برای موارد غیرمنتظره آماده باشید انتخاب شده است.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 125091
کلمات کلیدی
سیده زینب صمدی
خبرنگار

سیده زینب صمدی

آخرین بروز رسانی : 1403/03/19 14:00