رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا :
نظارت بر ایمنی و سلامت محصولات غذایی از وظایف دانشگاه علوم پزشکی است
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا ضمن تاکید بر هماهنگی بین سازمانی و شعار سال ، تامین غذای سالم و ایمن را از وظایف دانشگاه علوم پزشکی دانست.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا ضمن تاکید بر هماهنگی بین سازمانی و شعار سال ، تامین غذای سالم و ایمن را از وظایف دانشگاه علوم پزشکی دانست.
دکتر آشوبی در مراسم افتتاحیه همایش ضمن تسلیت شهادت رییس جمهور و همرانشان و بیان اهمیت شرکت حداکثری در انتخابات پیش رو، بررسی آلاینده های غذایی و منابع آن را مهم دانست و گفت: امروزه میزان و نوع سموم کشاورزی مورد استفاده می بایست بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و سازمان های مرتبط با همکاری و نظارت چرخه تولید و توزیع محصولات غذایی ایمنی و سلامت آن ها را تضمین نمایند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ادامه از عملکرد معاونت غذا و دارو دانشگاه در زمینه صادرات و صدور گواهی بهداشت، صدور پروانه های بهداشتی ، ارزیابی محصولات غذایی و کشاورزی سطح عرضه و نظارت بر واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی سطح استان و ارتقای سطح کیفیت فرآروده های غذایی تقدیر نمودند.
گفتنی است همایش روز جهانی ایمنی غذا به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و مشارکت اداره کل استاندارد استان با حضور مسوولین استانی و صاحبان صنایع مرتبط برگزار شد.