• 1403/03/19 - 13:57
  • تعداد بازدید خبر : 38
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا :

نظارت بر ایمنی و سلامت محصولات غذایی از وظایف دانشگاه علوم پزشکی است

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا ضمن تاکید بر هماهنگی بین سازمانی و شعار سال ، تامین غذای سالم و ایمن را از وظایف دانشگاه علوم پزشکی دانست.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛  رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در همایش روز جهانی ایمنی غذا ضمن تاکید بر هماهنگی بین سازمانی و شعار سال ، تامین غذای سالم و ایمن را از وظایف دانشگاه علوم پزشکی دانست.

دکتر آشوبی در مراسم افتتاحیه همایش ضمن تسلیت شهادت رییس جمهور و همرانشان و بیان اهمیت شرکت حداکثری در انتخابات پیش رو،  بررسی آلاینده های غذایی و منابع آن را مهم دانست و گفت:  امروزه میزان و نوع سموم کشاورزی مورد استفاده می بایست بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و سازمان های مرتبط با همکاری و نظارت چرخه  تولید و توزیع محصولات غذایی ایمنی و سلامت آن ها را تضمین نمایند.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ادامه  از عملکرد  معاونت غذا و دارو دانشگاه در زمینه صادرات و صدور گواهی بهداشت، صدور پروانه های بهداشتی ، ارزیابی محصولات غذایی و کشاورزی سطح عرضه و نظارت بر واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی سطح استان و ارتقای سطح کیفیت فرآروده های غذایی تقدیر نمودند.

 

گفتنی است همایش روز جهانی ایمنی غذا به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و مشارکت اداره کل استاندارد استان با حضور مسوولین استانی و صاحبان صنایع مرتبط برگزار شد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 125090
کلمات کلیدی
سیده زینب صمدی
خبرنگار

سیده زینب صمدی

آخرین بروز رسانی : 1403/03/19 13:57