• 1402/01/03 - 09:19
  • تعداد بازدید خبر : 128
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

پایش مواد و فراورده های غذایی و آشامیدنی در ایام نوروز توسط آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو

مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو از پایش مواد و فراورده های غذایی و آشامیدنی در ایام نوروز توسط آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ مهندس فرید خلیلی- مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو در این خصوص اظهار داشت: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت نوروزی کارشناسان آزمایشگاه ضمن حضور در ایام تعطیلات نوروز و دریافت نمونه از سطح استان، در حال انجام آزمون های کنترل کیفیت می باشند.

مهندس خلیلی در پایان افزود: آزمایشگاه کنترل این معاونت با همکاری پرسنل مجرب و متخصص آماده است تا در ایام تعطیلات نوروز تمامی خدمات مربوط به حوزه سلامت مواد خوراکی و آشامیدنی را طبق ادوار گذشته به همشهریان و مسافرین عزیز ارائه دهد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 102071
کلمات کلیدی
شیوا نوشاد کامران
خبرنگار

شیوا نوشاد کامران

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/01/03 09:19