پایش مواد و فراورده های غذایی و آشامیدنی در ایام نوروز توسط آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو
مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو از پایش مواد و فراورده های غذایی و آشامیدنی در ایام نوروز توسط آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ مهندس فرید خلیلی- مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو در این خصوص اظهار داشت: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت نوروزی کارشناسان آزمایشگاه ضمن حضور در ایام تعطیلات نوروز و دریافت نمونه از سطح استان، در حال انجام آزمون های کنترل کیفیت می باشند.
مهندس خلیلی در پایان افزود: آزمایشگاه کنترل این معاونت با همکاری پرسنل مجرب و متخصص آماده است تا در ایام تعطیلات نوروز تمامی خدمات مربوط به حوزه سلامت مواد خوراکی و آشامیدنی را طبق ادوار گذشته به همشهریان و مسافرین عزیز ارائه دهد.
نظر دهید