• 1403/01/14 - 07:57
  • تعداد بازدید خبر : 68
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
در ایام نوروز صورت گرفت؛

تشدید نظارت بر واحدهای تولید کننده آرد در استان گیلان

مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گیلان از تشدید نظارت بر واحدهای تولید کننده آرد در استان در ایام نوروز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی،آشامیدنی و بهداشتی در این خصوص اظهار نمود: کارشناسان نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان در راستای برنامه تشدید نظارت نوروزی از واحدهای تولیدکننده آرد در سطح استان بازدید نمودند.

وی در ادامه افزود:در راستای اجرای برنامه عملیاتی غنی سازی آرد و کم خونی ناشی از فقر آهن، طرح غنی سازی آرد گندم مصرفی نانوایی ها با ریزمغذی های آهن و اسیدفولیک در کارخانجات آرد سازی به صورت مستمر انجام می شود و کارشناسان ضمن بازدید از واحدهای تولیدی، افزودن آهن از طریق پرمیکس آهن و اسیدفولیک به ویژه مقدار آن را مورد کنترل و آزمایش قرار می دهند و در صورت مشاهده عدم انطباق با متخلفین اقدامات قانونی لازم انجام می گیرد.

لازم به ذکر است؛در حال حاضر استان گیلان دارای هفت واحد فعال تولیدکننده آرد می باشد.

 

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 120846
کلمات کلیدی
شیوا نوشاد کامران
خبرنگار

شیوا نوشاد کامران

آخرین بروز رسانی : 1403/01/14 07:57