در ایام نوروز صورت گرفت؛
تشدید نظارت بر واحدهای تولید کننده آرد در استان گیلان
مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گیلان از تشدید نظارت بر واحدهای تولید کننده آرد در استان در ایام نوروز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی،آشامیدنی و بهداشتی در این خصوص اظهار نمود: کارشناسان نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان در راستای برنامه تشدید نظارت نوروزی از واحدهای تولیدکننده آرد در سطح استان بازدید نمودند.
وی در ادامه افزود:در راستای اجرای برنامه عملیاتی غنی سازی آرد و کم خونی ناشی از فقر آهن، طرح غنی سازی آرد گندم مصرفی نانوایی ها با ریزمغذی های آهن و اسیدفولیک در کارخانجات آرد سازی به صورت مستمر انجام می شود و کارشناسان ضمن بازدید از واحدهای تولیدی، افزودن آهن از طریق پرمیکس آهن و اسیدفولیک به ویژه مقدار آن را مورد کنترل و آزمایش قرار می دهند و در صورت مشاهده عدم انطباق با متخلفین اقدامات قانونی لازم انجام می گیرد.
لازم به ذکر است؛در حال حاضر استان گیلان دارای هفت واحد فعال تولیدکننده آرد می باشد.