• 1403/01/07 - 08:08
  • تعداد بازدید خبر : 49
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
در ایام نوروز 1403 صورت گرفت؛

تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع لبنی در استان در ایام نوروز

معاون غذا و دارو دانشگاه از تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع لبنی در استان در ایام نوروز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دکتر فیروز سرودی- معاون غذا و دارو دانشگاه در این خصوص اظهار داشت: در راستای برنامه های تشدید نظارت نوروزی و همچنین اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید وعرضه محصولات غذایی فسادپذیر بویژه فرآورده های لبنی؛ کارشناسان نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از واحدهای تولیدی لبنی در استان بازدید نمودند.

وی ادامه داد: در این بازدیدها عملکرد بخش کنترل کیفی شرکت های لبنی،لزوم رعایت استانداردهای مربوطه،نحوه انجام آزمایشات ، ثبت سوابق نتایج برای مواد اولیه و محصولات تولیدی مورد کنترل و بررسی قرار می گیرد.

لازم به ذکر است تعداد 6 واحد لبنی در استان مشغول به فعالیت می باشند

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 120656
کلمات کلیدی
شیوا نوشاد کامران
خبرنگار

شیوا نوشاد کامران

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/01/07 08:08