در ایام نوروز 1403 صورت گرفت؛
تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع لبنی در استان در ایام نوروز
معاون غذا و دارو دانشگاه از تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع لبنی در استان در ایام نوروز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دکتر فیروز سرودی- معاون غذا و دارو دانشگاه در این خصوص اظهار داشت: در راستای برنامه های تشدید نظارت نوروزی و همچنین اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید وعرضه محصولات غذایی فسادپذیر بویژه فرآورده های لبنی؛ کارشناسان نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از واحدهای تولیدی لبنی در استان بازدید نمودند.
وی ادامه داد: در این بازدیدها عملکرد بخش کنترل کیفی شرکت های لبنی،لزوم رعایت استانداردهای مربوطه،نحوه انجام آزمایشات ، ثبت سوابق نتایج برای مواد اولیه و محصولات تولیدی مورد کنترل و بررسی قرار می گیرد.
لازم به ذکر است تعداد 6 واحد لبنی در استان مشغول به فعالیت می باشند