در ایام نوروز صورت گرفت؛
تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی در استان گیلان
دکتر فیروز سرودی- معاون غذا و دارو دانشگاه از نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی در استان گیلان در ایام نوروز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر فیروز سرودی- معاون غذا و دارو از تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی در استان خبر داد و اظهار داشت: با توجه به نقش کلیدی و سلامت محور محصولات غذایی بر سلامت جامعه،نظارت بر واحدهای تولیدی فراورده های گوشتی به صورت مستمر انجام می گیرد.
وی در ادامه تصریح کرد :بازرسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی ضمن بازدیدهای ادواری از واحدهای تولیدکننده فراورده های گوشتی از کلیه ی سالن های تولید ،بسته بندی، انبارها و سردخانه های واحدهای تولیدی بازرسی نموده همچنین تذکرات لازم در خصوص جلوگیری از به وجود آمدن عدم انطباق های ناخواسته به مسئولین فنی واحدهای تولیدی داده خواهد شد.
لازم به ذکر است در حال حاضر در استان گیلان، 10 واحد تولیدی فراورده های گوشتی به صورت فعال وجود دارد.