در معاونت غذا و دارو گیلان برگزار شد:
جلسه هماهنگی طرح PMS کشوری
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جلسه هماهنگی طرح PMS کشوری با حضور مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در این جلسه مهندس نجفی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی، ضمن بیان دستورالعمل اجرایی پایش فراورده های غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه (PMS) گفت: فرآورده های غذایی، آشامیدنی ، بهداشتی پس از تولید و بسته بندی در طی جریان عرضه تا مصرف تحت تاثیر شرایط محیطی دستخوش تغییرات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی می شوند که این تغییرات می تواند سلامت و ایمنی مصرف کننده را تهدید و به مخاطره اندازد.
در راستای تضمین سلامت مصرف کننده سازمان غذا و دارو کنترل های لازم در سطح عرضه بر روی محصولات تولیدی را به معاونت های غذا و دارو ابلاغ نموده است و هر سال بر اساس شیوه نامه ابلاغی سازمان غذا و دارو به منظور پایش کیفی فراورده های غذایی و آشامیدنی موجود در سطح عرضه و همچنین اطمینان از ایمنی و سلامت این دسته از محصولات، این طرح مطابق با زمان بندی اعلام شده سالی دو بار به صورت کشوری برگزار و محصولات هدف در سطح عرضه پایش می شوند و نتایج حاصل به سازمان غذا و دارو ارسال می شود.
نظر دهید