• 1401/01/29 - 14:38
  • تعداد بازدید خبر : 193
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

.برگزاری کمیته فنی و قانونی مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان

کمیته فنی و قانونی مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با بررسی 49 فقره پرونده در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کمیته فنی وقانونی بررسی وصدور پروانه های بهداشتی ساخت و بهره برداری مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با حضورمهندس نجفی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ، مهندس خلیلی مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی ، دکتر شریف زاده و دکتر پورفرزاد از اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان و خانم مهندس عبدالهی کارشناس تخصصی مواد غذایی و آشامیدنی تشکیل شد.

گفتنی است از تاریخ 15 لغایت 27 فرودین 1401 طی برگزاری سه کمیته ،تعداد 10 فقره پرونده ثبت منبع (بهره برداری) ، یک فقره پرونده پروانه ساخت صادرات ، یک فقره پرونده صدور پروانه ساخت قراردادی ، دو فقره پرونده تمدید و اصلاح پروانه ساخت قراردادی ،  چهار فقره پرونده تمدید پروانه ساخت قراردادی ، 24 فقره پرونده تمدید پروانه ساخت بهداشتی ، دو فقره پرونده صدور پروانه ساخت بهداشتی ، یک فقره پرونده اصلاح پروانه ساخت بهداشتی ، یک فقره پرونده صدور پروانه ساخت کارگاهی ، یک فقره پرونده تمدید پروانه ساخت کارگاهی ، یک فقره پرونده ارسال به کمیسیون ماده 11 دانشگاه ، یک فقره پرونده بررسی خطا در سامانه تی تک مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 86594
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/01/29 14:38