.برگزاری کمیته فنی و قانونی مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
کمیته فنی و قانونی مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با بررسی 49 فقره پرونده در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کمیته فنی وقانونی بررسی وصدور پروانه های بهداشتی ساخت و بهره برداری مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با حضورمهندس نجفی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ، مهندس خلیلی مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی ، دکتر شریف زاده و دکتر پورفرزاد از اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان و خانم مهندس عبدالهی کارشناس تخصصی مواد غذایی و آشامیدنی تشکیل شد.
گفتنی است از تاریخ 15 لغایت 27 فرودین 1401 طی برگزاری سه کمیته ،تعداد 10 فقره پرونده ثبت منبع (بهره برداری) ، یک فقره پرونده پروانه ساخت صادرات ، یک فقره پرونده صدور پروانه ساخت قراردادی ، دو فقره پرونده تمدید و اصلاح پروانه ساخت قراردادی ، چهار فقره پرونده تمدید پروانه ساخت قراردادی ، 24 فقره پرونده تمدید پروانه ساخت بهداشتی ، دو فقره پرونده صدور پروانه ساخت بهداشتی ، یک فقره پرونده اصلاح پروانه ساخت بهداشتی ، یک فقره پرونده صدور پروانه ساخت کارگاهی ، یک فقره پرونده تمدید پروانه ساخت کارگاهی ، یک فقره پرونده ارسال به کمیسیون ماده 11 دانشگاه ، یک فقره پرونده بررسی خطا در سامانه تی تک مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر دهید