.برگزاری کمیته فنی و قانونی مواد غذایی - آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
کمیته فنی و قانونی مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با بررسی 145 فقره پرونده در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کمیته فنی وقانونی بررسی وصدور پروانه های بهداشتی ساخت و بهره برداری مواد غذایی، آشامیدنی، ظروف و بسته بندی با حضور مهندس نجفی -مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ، مهندس خلیلی مدیرآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی ، دکتر شریف زاده و دکتر پورفرزاد از اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان و خانم مهندس عبدالهی کارشناس تخصصی مواد غذایی و آشامیدنی تشکیل شد.
گفتنی است در دی و بهمن ماه 1401 طی برگزاری هشت کمیته ،تعداد 138 فقره پرونده ساخت(صدور،تمدید،اصلاح) و هفت فقره پرونده بهره برداری(ثبت منبع) مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر دهید