• 1400/08/10 - 11:46
  • تعداد بازدید خبر : 164
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

آغاز برنامه پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی در سال1400


برنامه پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی سال 1400 با هدف ارزیابی میزان ریسک پذیری و اطمینان از فراهم بودن شرایط فنی و بهداشتی برای تولید فرآورده های سالم و ایمن آغاز شد .در راستای ارتقا و بهبود شرایط تولید کارخانجات و با توجه به تاثیر مستقیم شرایط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده بر کیفیت محصولات تولیدی، برنامه های ارزیابی پیش نیازی واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی توسط اداره غذا معاونت غذا و دارو در سامانه aduit در حال اجرا می باشد .رعایت الزامات ساختمانی ، زیست محیطی و همچنین حسن اجرای ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی از مهمترین ملاک های ارزیابی است . لازم به ذکر است چک لیست برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی در اختیار تمامی واحدهای تولیدی تحت پوشش قرار گرفته که ابتدا توسط مسئول فنی واحد تولیدی تکمیل شده سپس توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو ،خوداظهاری انجام شده را صحت سنجی و امتیاز دهی می کنند و با توجه به بخش نامه های سازمان غذا و دارو بر اساس امتیاز PRPS مکتسبه کارخانه های موادغذایی رتبه بندی می گردند.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 78731
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/08/10 11:46