آغاز برنامه پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی در سال1400
برنامه پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی سال 1400 با هدف ارزیابی میزان ریسک پذیری و اطمینان از فراهم بودن شرایط فنی و بهداشتی برای تولید فرآورده های سالم و ایمن آغاز شد .در راستای ارتقا و بهبود شرایط تولید کارخانجات و با توجه به تاثیر مستقیم شرایط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده بر کیفیت محصولات تولیدی، برنامه های ارزیابی پیش نیازی واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی توسط اداره غذا معاونت غذا و دارو در سامانه aduit در حال اجرا می باشد .رعایت الزامات ساختمانی ، زیست محیطی و همچنین حسن اجرای ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی از مهمترین ملاک های ارزیابی است . لازم به ذکر است چک لیست برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی در اختیار تمامی واحدهای تولیدی تحت پوشش قرار گرفته که ابتدا توسط مسئول فنی واحد تولیدی تکمیل شده سپس توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو ،خوداظهاری انجام شده را صحت سنجی و امتیاز دهی می کنند و با توجه به بخش نامه های سازمان غذا و دارو بر اساس امتیاز PRPS مکتسبه کارخانه های موادغذایی رتبه بندی می گردند.
نظر دهید