در معاونت غذا و دارو:
اجرای طرح ارزیابی محصولات غذایی و بهداشتی در سطح عرضه
جلسه هماهنگی اجرای دوره جدید طرح PMS با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی استان در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جلسه هماهنگی اجرای دوره جدید طرح ارزیابی محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه استان ( PMS ) با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ستاد و شبکه های بهداشت و درمان استان در سالن اجتماعات معاونت برگزار شد.
در این جلسه نحوه ارزیابی برندهایی موجود در سطح عرضه، خرید فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی و ارسال به آزمایشگاه کنترل کیفی توسط کارشناسان بررسی و مشخص گردید.
گفتنی است طرح ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی در سطح استان بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو با هدف پایش کیفیت محصولات سطح عرضه به صورت سالانه توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی انجام می پذیرد.
انتهای پیام/
نظر دهید