• 1401/02/04 - 12:39
  • تعداد بازدید خبر : 277
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

ادامه اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی از واحدهای سطح عرضه سبزیجات خام و فراوری شده در ماه مبارک رمضان

مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی،آشامیدنی و بهداشتی از ادامه اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی از واحدهای سطح عرضه سبزیجات خام و فراوری شده در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی، آشامیدنی و بهداشتی ضمن اشاره به این که تولید و عرضه سبزیجات خام و فراوری شده در واحدهای صنفی سطح شهر رو به افزایش است ، اظهار نمود:بازرسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی به اتفاق کارشناسان معاونت بهداشتی ضمن بازرسی از مراکز عرضه سبزیجات خام و فراوری شده در صورت مشاهده عدم انطباق های بهداشتی اقدامات قانونی لازم را انجام خواهند داد.

مهندس نجفی در ادامه افزود: کلیه سبزیجات خام و فراوری شده بایستی دارای پروانه بهداشتی ساخت معتبر از سازمان غذا و دارو باشند تا با انجام آزمون های میکروبی مستمر سلامت و ایمنی محصولات تولیدی مورد ارزیابی قرار گیرد.

مهندس نجفی در پایان تصریح نمود: به دلیل نامشخص بودن شرایط تولید و عدم ضدعفونی صحیح و مناسب  لازم است مردم از خرید هر گونه سبزی بسته بندی شده بدون درج شماره پروانه بهداشتی ساخت،نام و مشخصات تولید کننده، تاریخ تولید و انقضا خودداری نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 86780
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/02/04 12:39