ادامه اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی از واحدهای سطح عرضه سبزیجات خام و فراوری شده در ماه مبارک رمضان
مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی،آشامیدنی و بهداشتی از ادامه اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی از واحدهای سطح عرضه سبزیجات خام و فراوری شده در ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی، آشامیدنی و بهداشتی ضمن اشاره به این که تولید و عرضه سبزیجات خام و فراوری شده در واحدهای صنفی سطح شهر رو به افزایش است ، اظهار نمود:بازرسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی به اتفاق کارشناسان معاونت بهداشتی ضمن بازرسی از مراکز عرضه سبزیجات خام و فراوری شده در صورت مشاهده عدم انطباق های بهداشتی اقدامات قانونی لازم را انجام خواهند داد.
مهندس نجفی در ادامه افزود: کلیه سبزیجات خام و فراوری شده بایستی دارای پروانه بهداشتی ساخت معتبر از سازمان غذا و دارو باشند تا با انجام آزمون های میکروبی مستمر سلامت و ایمنی محصولات تولیدی مورد ارزیابی قرار گیرد.
مهندس نجفی در پایان تصریح نمود: به دلیل نامشخص بودن شرایط تولید و عدم ضدعفونی صحیح و مناسب لازم است مردم از خرید هر گونه سبزی بسته بندی شده بدون درج شماره پروانه بهداشتی ساخت،نام و مشخصات تولید کننده، تاریخ تولید و انقضا خودداری نمایند.
نظر دهید