• 1400/10/26 - 09:42
  • تعداد بازدید خبر : 334
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

افتتاح بخش تراریخته آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، پس از سال ها پیگیری و تلاش بخش تراریخته آزمایشگاه معاونت غذا و دارو گیلان افتتاح شد

 

فرید خلیلی ، مدیریت آزمایشگاه معاونت غذا و دارو در طی توضیحاتی عنوان کرد:  از خرداد سال1398 آزمایشگاه این معاونت اقدام به تاسیس و راه اندازی بخش تراریخته نمود. و با پیگیری های مسئولان و مدیران سابق و کنونی در خصوص تامین فضای فیزیکی ، تجهیزات و مواد مصرفی ، در نهایت پس از ممیزی های متعدد، آزمایشگاه این معاونت توسط اداره کل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو و تجهیزات پزشکی موفق به افزایش دامنه عملکرد انجام آزمون های کیفی تراریختگی مواد غذایی با منشا برنج ، ذرت ، سویا و کلزا شده است.

وی افزود: از آنجایی که علوم بیوتکنولوژی مدرن علیرغم فواید بسیار می بایست با احتیاط و احساس مسئولیت بیش تری بر اساس دستورالعمل های ویژه بر مبنای حفظ سلامت انسان ها تنظیم گردند، سازمان غذا و دارو با توجه به وظیفه ذاتی خود که تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی است از سال 1387، دستورالعملی را تحت عنوان دستورالعمل اجرایی نحوه نظارت و بررسی مواد اولیه و واردات فراورده های غذایی تغییر ژنتیک یافته تدوین نموده که به موجب آن انجام آزمون های تخصصی بر روی فراورده های تراریخته برای کلیه تولیدکنندگان و واردکنندگان لازم الاجرا می باشد.

شایان ذکر است، محصولات تراریخته ، محصولاتی  هستند که با تغییرات آزمایشگاهی، به ترکیب جدید ژنتیکی تبدیل شده‌اند و ساختار ژنتیکی آن‌ها با مهندسی ژنتیک، تغییر یافته باشد.

 

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 81842
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/10/26 09:42