افتتاح بخش تراریخته آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، پس از سال ها پیگیری و تلاش بخش تراریخته آزمایشگاه معاونت غذا و دارو گیلان افتتاح شد
فرید خلیلی ، مدیریت آزمایشگاه معاونت غذا و دارو در طی توضیحاتی عنوان کرد: از خرداد سال1398 آزمایشگاه این معاونت اقدام به تاسیس و راه اندازی بخش تراریخته نمود. و با پیگیری های مسئولان و مدیران سابق و کنونی در خصوص تامین فضای فیزیکی ، تجهیزات و مواد مصرفی ، در نهایت پس از ممیزی های متعدد، آزمایشگاه این معاونت توسط اداره کل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو و تجهیزات پزشکی موفق به افزایش دامنه عملکرد انجام آزمون های کیفی تراریختگی مواد غذایی با منشا برنج ، ذرت ، سویا و کلزا شده است.
وی افزود: از آنجایی که علوم بیوتکنولوژی مدرن علیرغم فواید بسیار می بایست با احتیاط و احساس مسئولیت بیش تری بر اساس دستورالعمل های ویژه بر مبنای حفظ سلامت انسان ها تنظیم گردند، سازمان غذا و دارو با توجه به وظیفه ذاتی خود که تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی است از سال 1387، دستورالعملی را تحت عنوان دستورالعمل اجرایی نحوه نظارت و بررسی مواد اولیه و واردات فراورده های غذایی تغییر ژنتیک یافته تدوین نموده که به موجب آن انجام آزمون های تخصصی بر روی فراورده های تراریخته برای کلیه تولیدکنندگان و واردکنندگان لازم الاجرا می باشد.
شایان ذکر است، محصولات تراریخته ، محصولاتی هستند که با تغییرات آزمایشگاهی، به ترکیب جدید ژنتیکی تبدیل شدهاند و ساختار ژنتیکی آنها با مهندسی ژنتیک، تغییر یافته باشد.
نظر دهید