انجام بیش از 2000 بازدید از واحدهای تولیدی غذایی،آشامیدنی و بهداشتی در استان
مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از انجام بیش از 2000 بازدید از واحدهای تولیدی غذایی،آشامیدنی و بسته بندی در سال 1401 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان،مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی در این خصوص اظهار داشت: به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان از ابتدای سال ۱۴۰1 تاکنون طی برنامه های تشدید نظارت از کلیه واحد های تولیدی در سطح استان گیلان درمجموع تعداد 2250 فقره بازدید انجام پذیرفته است.
مهندس نجفی در ادامه افزود: با عنایت به اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی ، تشدید نظارت و انجام بازرسی و نمونه برداری مستمر برای کنترل کیفیت محصولات نهایی و مواد اولیه مورد استفاده در فرآیند تولید در واحد های تولیدی تحت نظارت این معاونت در تمام طول سال انجام می پذیرد.
مهندس نجفی در پایان افزود: در طول ایام نوروز1402 نیز کارشناسان نظارتی معاونت غذا و دارو از فرآیندهای تولیدی ، توزیعی و عرضه مواد غذایی نیز بازدید مستمر به عمل خواهند آورد.
نظر دهید