انجام بیش از 2000 مورد آزمایش تخصصی بر روی نمونه های موادغذایی ،آشامیدنی و بهداشتی در راستای برنامه سلامت نوروزی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از انجام دو هزار و 18 آزمایش تخصصی بر روی نمونه های مواد غذایی در راستای برنامه سلامت نوروزی خبرداد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛دکتر نسیبه یوسفیان- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار نمود: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان و ارتقاء کیفیت محصولات غذایی پر مصرف در ایام نوروز، کلیه محصولات نمونه برداری شده توسط بازرسان معاونت غذا و دارو و مراکز بهداشتی، به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی منتقل و مورد بررسی و آزمایش قرار گرفت.
وی در ادامه افزود: در این راستا دو هزار و 18 آزمایش تخصصی بر روی 830 مورد نمونه های مواد غذایی،آشامیدنی و بهداشتی ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان انجام شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه در پایان بیان داشت: از کل نمونه های دریافتی، 171 نمونه پس از آزمون، به دلیل عدم تطابق با ضوابط سازمان غذا و دارو و استاندارد های ملی، به عنوان نمونه نامنطبق تشخیص داده شدند.
وی در پایان تصریح نمود: این آزمایشگاه با کادری مجرب،به عنوان آزمایشگاه تخصصی کنترل مواد غذایی در استان در راستای کنترل سلامت و بهداشت مواد غذایی و بهداشتی مشغول به فعالیت می باشد تا همشریان مواد غذایی و بهداشتی را به صورت سالم و بهداشتی دریافت نمایند.
نظر دهید