اهدا جوایز برگزیدگان مسابقه نقاشی به مناسبت هفته غذا
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو گیلان، در پی برگزاری مسابقه نقاشی در مدارس ابتدایی شهر رشت به مناسبت هفته غذا با موضوع "کاهش قند، نمک و چربی" که با مشارکت "معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان گیلان"برگزار گردید، از 15 نفر برگزیدگان این مسابقه تقدیر به عمل آمد.
دکتر سید مهدی موسوی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ضمن حضور در این مراسم در این رابطه تصریح کرد: این مسابقه با هدف افزایش آگاهی و رشد فکری کودکان در زمینه اصول تغذیه سالم در ایام همه گیری کرونا برگزار شد. شرکت کنندگان در این مسابقه تغذیه سالم برای پیشگیری از بیماری کرونا ، تاثیر تغذیه بر سلامت بدن و تفکیک غذای سالم از ناسالم را به تصویر کشیدند.
وی افزود: امسال با تاکید بر شعار" رفتار ما آینده ما را می سازد" ویژه برنامه های سراسری به مناسبت هفته غذا در خصوص الگوی مصرف با محوریت آشنایی با برچسب گذاری تغذیه ای، جدول نشانگرهای رنگی تغذیه ای، برچسب اصالت کالا ، کاهش قند ، نمک و چربی برگزار شد. همچنین داوری انتخاب آثار ارسالی مسابقه نقاشی با مشارکت معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان انجام و به 15 نفر از برگزیدگان مسابقه جوایزی اهدا گردید.
لازم به ذکر است، نشانگرهای رنگی تغذیه ای امکان انتخاب آگاهانه ماده غذایی را با توجه به محدودیت های احتمالی در انتخاب، در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهد و با اصلاح الگوی مصرف در ارتقا سطح سلامت جامعه موثر است.
نظر دهید