• 1401/01/16 - 10:07
  • تعداد بازدید خبر : 236
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

اولین جلسه اجرای طرح ساماندهی کارخانجات فراوری و بسته بندی چای در استان گیلان

اولین جلسه اجرای طرح ساماندهی کارخانجات فراوری و بسته بندی چای بدون مجوزهای بهداشتی در سطح استان با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه، نمایندگان سازمان های چای کشور، معاونت اقتصادی استانداری، استاندارد، جهاد کشاورزی ، سندیکای کارخانجات چای استان، مدیر و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

با توجه به قدمت بالای کارخانجات فراوری و بسته بندی چای و اینکه تولید و عرضه محصول چای می بایست به صورت بهداشتی باشد؛ مقرر گردید اقدامات لازم جهت تسهیل در روند صدور مجوزهای بهداشتی از سوی سازمان های ذیربط صورت پذیرد و به طور همزمان کارخانجات چای مشمول این طرح نیز در مدت زمان تعیین شده اصلاحات ساختاری و تاسیساتی خود را بر اساس ضوابط موجود انجام دهند.

گفتنی است حدود 150 کارخانه فراوری و بسته بندی چای در سطح استان گیلان وجود دارد که در حال حاضر تنها 74 واحد موفق به اخذ پروانه های بهداشتی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان شده اند.

در پایان جلسه مقرر گردید به جهت حفظ و تامین سلامت مصرف کنندگان و اجرای ضوابط و قوانین ضمن انجام بازرسی مشترک توسط نمایندگان سازمان های مذکور از کارخانجات چایسازی ، تسهیلات لازم در راستای ساماندهی و صدور مجوزهای بهداشتی برای واحدهای مذکور در طی بازه زمانی سه الی پنج سال فراهم گردد.

 

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 86115
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/01/16 10:07