معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان ؛
ایمنی غذا ، مسئولیت مشترک بین دولت ها تولیدکنندگان و مصرف کنندگان است
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا ، گفت ؛ حفظ ایمنی غذا ، مسئولیت مشترک بین دولت ها، تولیدکنندگان و مصرف کنندگان است. کنترل زنجیره تولید غذا از مزرعه تا سفره سبب می شود تا اطمینان حاصل کنیم غذایی که مصرف می کنیم ، سالم و ایمن است.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دکتر نسیبه یوسفیان - معاون غذا و دارو،دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، با اشاره به اینکه هفتم ژوئن،( برابر 17 خرداد سال 1402) به عنوان روز جهانی ایمنی موادغذایی، با شعار"Food Standards Save Lives:معیار های غذایی، نجات بخش جان ها"،نامگذاری شده است ، توجه به اقداماتی مانند شناسایی، کنترل و مدیریت خطرات ناشی از مواد غذایی، کمک به حفظ امنیت غذایی، سلامت انسان، رونق اقتصادی، کشاورزی، دسترسی به بازار، گردشگری و توسعه پایدار را از اهداف این روز ، عنوان کرد.
معاون غذا و دارو دانشگاه در خاتمه با اشاره به اینکه WHO ، تلاش می کند تا ایمنی مواد غذایی را در دستور کار عموم قرار دهد و از بار بیماری های منتقله از غذا در سطح جهان بکاهد، یادآور شد ؛ مسئولیت پذیری و بهبود شیوه های نظارتی در طول زنجیره غذایی با سامانه های مرتبط، از برنامه های اساسی سازمان غذا و دارو در زمینه حفظ ایمنی موادغذایی می باشد.
نظر دهید