به مناسبت هفته سلامت:
بازدید از کارخانجات تولیدی آرد و فرآورده های گوشتی استان انجام شد
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به همراه کارشناسان نظارتی به مناسبت هفته سلامت از برخی کارخانجات تولید آرد و فرآورده های گوشتی بازدید نمود.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، علیرضا نجفی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به همراه کارشناسان نظارتی به مناسبت هفته سلامت از برخی کارخانجات تولید آرد و فرآورده های گوشتی بازدید نمود.
در این بازدید ضمن نشست با مسوولین کارخانجات از خط های تولید، انبارها و... واحدها بازدید و در خصوص چالش های موجود در زمینه تولید صحبت کردند.
نظر دهید